Hvordan bliver jeg leder?

Online kursus: Hvordan bliver jeg leder? Kend din motivation, lær de grundlæggende ting om ledelse og hvad der skal til for at blive leder

Et online kursus i 4 moduler, der trin for trin guider hjælper dig til at forstå, hvad det vil sige at være leder, giver dig indsigt i, om du har det, der skal til og lærer dig, hvad du skal gøre for at blive leder. Du får masser af værktøjer og praktiske øvelser, som guider dig på vej. Du får svar på spørgsmålet: Hvordan bliver jeg leder?

 • Målgruppen er alle, der har et ønske om at kunne svare på spørgsmålet: Hvordan bliver jeg leder? Det fungerer bedst, hvis du har nogle års erfaring med arbejdslivet og på forhånd har overvejet at blive leder.
 • Der er 4 moduler og du skal regne med at bruge 4 - 6 timer på kurset.
 • GRATIS
  Kurset er ved at blive testet, så lige nu er det gratis at prøve. Skriv til mig, hvis du tænker, at det er noget for dig.

INDHOLD OG UDBYTTE

Alt dette får du

Du får 4 moduler, der alle er spækket med teori og værktøjer, som du får gennemgået og forklaret, inden du selv skal arbejde med dem i forhold til din egen situation. Kort sagt får du svar på spørgsmålet: Hvordan bliver jeg leder?

På modulerne får du:

 • Større indsigt i, hvad dine bevæggrunde for at blive leder er, så du ikke kommer til at vælge forkert. Vi kigger på, hvad du allerede kan omkring ledelse og hvilke personlige styrker og kendetegn, der hører til lederfaget.
 • En helt konkret gennemgang af, hvad der skal til for blive leder. Vi gennemgår forskellige ledelsestyper, medarbejdertyper og ser på, hvilke basiskvalifikationer, der skal være tilstede, herunder ledelsesstile og hvilke discipliner ud over ledelse, der også følger med lederjobbet. 
 • En øvelse, der får dig til at reflektere over, hvad du vil være kendt for som leder og desuden 10 af mine bedste råd til hvordan du udøver lederadfærd inden du bliver leder. På den måde bliver det synligt for enhver, hvor du er på vej hen.
 • En gennemarbejdet handlingsplan, som er tilpasset dig og din situation. Jeg hjælper dig med at finde ud af, hvor du skal sætte ind nu, for at nå dit mål om at blive leder og hvordan du helt præcist kommer i mål, når du har opbygget den erfaring, der skal til. Du kommer helt bogstaveligt til at have en køreplan klar, så du ved hvad du skal arbejde med.

HVIS DU SIDDER OG TÆNKER...

”Handler ledelse ikke ‘bare’ om at lede andre mennesker?"

Jo, det gør det i en vis udstrækning, Og hvis du ikke er god til mennesker, så skal du holde dig fra det.

Men det er meget sjældent muligt at nøjes med det. Ofte betyder et lederjob, at du nu ikke kun skal jonglere med dine egne opgaver, men du skal også sætte dig ind i dine medarbejderes opgaver og der er nye interessenter at forholde sig til både til siden og opad. Der vil også altid være et management-aspekt af lederjobbet, som vil konkurrere med lederskabs-aspektet om din opmærksomhed.

Der er så mange flere aspekter af ledelsesopgaven, som man ofte ikke har overvejet, at nogle knækker halsen på det. Det er ikke alt ved lederopgaven, der er rosenrødt og det kommer ind i mellem som en overraskelse.

”Men hvad nu, hvis jeg finder ud af, at jeg ikke skal være leder?”

 • Men hvis det virkelig er sådan, at du ikke skal være leder, så ville du aldrig komme til at trives med det og så er det da bedre, at du finder ud af det nu, ikke?
 • Der er heldigvis masser af andre muligheder for at gøre karriere og hvis de ikke er tydelige, der hvor du er nu, så er det meget muligt, at du skal se dig om efter et andet arbejde.
 • Derfor er formålet med det dette kursus at hjælpe dig til at blive skarpere på,  om det nu også er leder, du skal være, hvilken slags, hvad der skal til og hvordan du kommer dertil.

UDFORDRINGEN FOR MANGE UNGE KVINDER

 • Ingen uddannelse forbereder dig på, hvordan man går på arbejde. 

ANBEFALINGER

Se hvad andre siger om kurserne.

Nogle af kvinderne har valgt at være anonyme. Og det er bare helt i orden med mig! Alle kurser her er jo netop målrettet dig og din udvikling, så derfor er det helt naturligt, at du ikke ønsker at blande andre ind i det.

Kurset er stadig i test og derfor kommer der lige straks nogle udtalelser fra testerne.

Navn, x år

Uddannelse/job

Kurset er stadig i test og derfor kommer der lige straks nogle udtalelser fra testerne.

Navn, x år

Uddannelse/Job

HVORFOR SKAL DU TAGE KURSET?

At gøre karriere sker ikke ved hårdt arbejde alene

Det ligger måske ikke lige helt naturligt for dig at promovere dig selv. Du får måske at vide, at du ”bare” skal tage din plads og tro på dig selv. Men der er ikke noget ”bare” over det, vel? Især ikke, hvis man ikke ved præcis hvordan.

For vi kommer ikke uden om, at det er noget nyt, du er nødt til at lære, hvis du gerne vil vide, hvordan du bliver leder. Men det kan du også sagtens! Al begyndelse er svær, men jeg lover dig, at du formentlig  faktisk kan det meste i forvejen. Du bruger det bare i andre sammenhænge end dit arbejde. Og du er måske ikke særlig bevidst om, hvad du gør.

Jeg vil lære dig, hvordan du kommer til at arbejde bevidst med at fremme din karriere og dine muligheder. Det vil jeg gøre ved først og fremmest at sikre mig, at det ER leder, du gerne vil være og derefter lære dig præcis, hvordan du bliver det.

Du kan helt sikkert en masse af det i forvejen!

Groft generaliseret kan man sige, at mange kvinder er rigtig gode til at holde styr på familien og på aftalerne. De ved hvilken slags familie de vil være og har gjort sig tanker om, hvordan de vil opdrage deres børn og hvordan familiens succes ser ud. De er gode til at pleje deres veninder og bruger flittigt empati og intuition i relationen med andre. Men de tænker ikke så meget over, hvad de gør. De gør det bare. Helt naturligt!

Det er derfor jeg tør påstå, at du sikkert allerede har de evner, der skal til for at blive leder. 

Der er i øvrigt mange forskellige slags ledelse og måder at være leder på.

Jeg vil til enhver tid påstå, at de vigtigste egenskaber er, at man tør være sig selv og at man interesserer sig for andre mennesker.

KURSET I DETALJEROm online-kurset: Hvordan bliver jeg leder?

Dette kursus er et rigtig godt sted at starte, hvis du vil blive lidt klogere på, hvad det vil sige at være leder og hvordan du bliver det. Det kræver selvfølgelig lidt arbejde, men med dette kursus bliver du klædt godt på og er klar til at drive din egen udvikling.

Kurset består af 4 moduler, som ved hjælp af letforståelig teori og illustrative modeller, guider dig igennem alt det, du skal vide, for at blive leder.

Du kan enten tage kurset alene, når det passer dig eller du kan vælge at starte på et virtuelt hold, hvor du får ekstra support med i form af et virtuelt opstartsmøde og afslutningsmøde, og hvor du får mulighed for at teame op med de andre deltagere og løse opgaverne undervejs. Det er helt op til dig!

For at få mest ud af kurset, bør du afsætte mellem 4 og 6 timer til det og du kan med fordel tage det over 4 dage – et modul om dagen.

Kurset er målrettet til dig, der har 2 - 4 års erfaring med arbejdslivet og har et ønske om at blive leder. Du vil få mest ud af det, hvis du virkelig er klar til at arbejde med dig selv, både under kurset, men især også i årene efter.

Jeg har samlet en masse spændende værktøjer, som du kan bruge nu og fremover. Jeg har anstrengt mig for at give dig nogle nye perspektiver og håber, at jeg undervejs kan give dig det kærlige skub fremad, som gør, at du træder lidt ud af din comfort-zone, men at du samtidig føler dig parat og har en opskrift med dig.

Når du melder dig til kurset får du

 • Adgang til introduktion til kurset (video)
 • Adgang til 4 moduler a ca. 1 times varighed (video) og tilhørende arbejdsark
 • Materialer i PDF-format, som du kan gemme og beholde for evigt

Hvis du vælger at starte på et virtuelt hold, får du desuden alt dette helt gratis:

 • Online opstartsmøde med holdet og mig, hvor jeg leder slagets gang og det er muligt at stille spørgsmål
 • Mulighed for at teame op med en eller flere deltagere og aftale at hjælpe hinanden med opgaveløsningen
 • Online afslutningsmøde med holdet og mig, hvor vi får rundet kurset godt af og laver aftaler for, hvad der videre skal ske.

Hvem underviser?

Jeg hedder Kathrine Normann Olsen og jeg har arbejdet med ledelse i over 20 år indenfor den finansielle sektor og i IT-branchen. Både på kundesiden og som konsulent, i medlemsejede organisationer og i meget kommercielle virksomheder. Mit sidste faste job var som kundedirektør i et større dansk pensionsselskab og jeg har knoklet hårdt for at nå dertil.

Nu er jeg selvstændig og mit hjerte banker for at hjælpe så mange unge kvinder som muligt med at nå deres mål i arbejdslivet.

Jeg håber, at alle de erfaringer, jeg har gjort mig undervejs, kan bruges til at bane vejen for dig. Det ville glæde mig helt usigeligt meget, hvis du kan bruge dem til noget. Jeg lover dig, at jeg deler flittigt og ærligt ud og bruger mig selv som eksempel – både på alle de fejl, jeg har begået og også der, hvor tingene er lykkedes.

Mine erfaringer må meget gerne blive et springbræt for dig!